خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

خبرنگارزن مستقل

این سایت به آزادی بیان احترام میگذارد و در چارچوب قانون ،اخلاق و نظام اسلامی گام برمیدارد.

باقری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر:


با افزایش حفاظت از  عرصه های منابع ملی  قاچاق چوب در بهشهر کاهش چشمگیری داشته است


بهشهر خبرنگار وارش


رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر در نشست خبری به مناسبت هفته منابع طبیعی گفتخبرنگاران بازوی  اصلی منابع طبیعی هستند وتاثیر گذاری  که اصحاب رسانه  می توانند در اذهان عمومی برای حفاظت از منابع طبیعی  بگذارند بسیار حائز اهمیت است .

علی باقری با بیان اینکه برای حفظ عرصه های منابع طبیعی همگان باید کمک کنند؛ افزود: اداره منابع طبیعی بهشهر متولی 138 هزار هکتار از عرصه های منابع ملی است .

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر  تصریح کرد:اداره منابع طبیعی در بخش آبخیز داری کارهای خوبی را صورت داده  و با انجام پروژه هایی همچون سد سرشاخه گیر ،احداث بند رسوب گیر و دیوار حائل برای کنترل سیلاب و اقدامات بیولوژیکی همچون تولید و توزیع رایگان نهال های مثمر برای  کاشت در  مزارع شیب دار  توانسته  تا حد بسیار زیادی بهشهر را از خطر و خسارت سیل ایمن سازی کند.

   وی  به توزیع نهال  در بین مردم اشاره کردو یاد آور شد: در هفته منابع طبیعی بالغ بر 15 هزا ر اصله نهال را در بین مردم توزیع  کردیم و مساحت 40 هکتار از اراضی شیب دار بالا دست  را تحت زراعت چوب  قرار دادیم که   زراعت چوب می تواند به صنایع چوب کشور کمک کند.

  باقری با بیان اینکه فرهنگ سازی در زمینه حفظ منابع طبیعی امری با اهمیت است خاطر نشان ساخت: فرهنگ سازی و نهادینه کردن فرهنگ  حفاظت از  منابع طبیعی و محیط زیست  نه تنها در سطح شهرستان بلکه د رکل کشور نیاز به آگاهی  عمومی دارد و رسانه ها می توانند در این خصوص موثر باشند .

وی  از ایجاد  باغ فلور در دانشگاه علم و فناوری خبرداد و تاکید کرد: در هفته منابع طبیعی  تفاهم نامه ای با دانشگاه علم و فناوری  و جهاد کشاورزی شهرستان داشتیم و باغ فلور را در سطحی بالغ بر 7 هکتار  برای  کاشت گونه های بومی ،  کمیاب و در معرض انقراض قرار دادیم .

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بهشهر  با بیان اینکه در بخش حفظ و حفاظت از منابع ملی اقدامات خوبی را انجام دادیم ؛  ابراز داشت: امسال  حدود 11 هکتار از  عرصه های منابع طبیعی با  اجرای احکام قضایی خلع ید شد  و 26 هکتار نیز پرونده هایش در مراجع قضایی تحت بررسی است که منجر به  صدور رای به نفع منابع طبیعی می شود .

وی از همکاری دستگاه قضایی شهرستان و دکتر شاعری نماینده شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی تشکر کردو بیان داشت: اداره منابع طبیعی در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری  و در سال اقتصاد مقاومتی با اقدامات بیولوژیک ،زراعت چوب ، جلوگیری از فرسایش خاک  و ایجاد اشتغال و افزایش بازدهی زمین های شیب دار  و ترویج فرهنگ کاشت نهال  سعی در گسترش  فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی را داشته است .

باقری با اشاره به اینکه آمار تخلفات درسالهای اخیر کاهش چشمگیری داشته است ؛تصریح کرد: با تلاش همکاران ما در حفاظت از  منابع طبیعی و ملی   بحث قاچاق چوب در شهرستان نداریم و یا بسیار اندک است و اغلب کشفیات مربوط به استانهای مجاور می باشد .

 باقری  به برخورد جدی اداره منابع طبیعی بهشهر با متخلفان اشاره کردو افزود:در سه سال اخیر توانستیم  142 هکتار از  عرصه های منابع طبیعی  را از افراد سود جو و فرصت طلب باز پس بگیریم.

  وی   درخاتمه  در  خصوص کمبود نیروهای حفاظتی در جنگل ها  گفت: استاندارد جهانی برای حفظ و حراست از جنگل ها در هر هزار یا دو هزار هکتار یک  یا دو  نیروی حفاظتی است که  این آمار در شمال کشور هر  شش هزار  یا هفت هزار هکتار است  و در شهرستان بهشهر این میزان به  هر 20 هزار هکتار یک نیروی حفاظتی می رسد.

http://www.vareshnews.ir/detail/News/43433

 

به پاس روز جهانی زنان:


شمع وجود زن را نمی توان خاموش کرد


سکینه نوری تیرتاشی


 زمستان که تمام شود برف و سرما دامن خود را بلند می کند و از این سرزمین فراری می شود و دوباره گلها با سربلندی به آفتاب سلام می کنند و پروانه ها به گرد شان می چرخند و طوافی عاشقانه را دگرباره آغازی تازه می کنند .

در این جهان بی دادو سامان می توان همه امکانات خوب یک زندگی را از افراد گرفت و آنان را در غم نان و زنجیر نام گرفتار کرد اما نمی توان احساس هیچ انسانی را از او گرفت و شمع وجود او را خاموش کرد ؛زن نیز اینگونه است.

یک لحظه همین جا ، جای دوری نرویم از همه  مضامین ترانه های عاشقانه گرفته تا نام سیارات و برندهای مطرح دنیا و هر  چه فکرش را بکنید نام و ردپای زنان دیده می شود .زن را نه می توان فراموش کرد و نه می توان نادیده گرفت این فرشته های بدون بال را  نمی توان با هیچ عنوانی کمرنگ کردو به فراموشی سپرد .زنان  وجود پرشکوهی هستند که همچون خورشیدی در اجتماع و خانواده می تابند و با صفای وجودشان آرامش را در فضای همه خانه ها می دوانند.

زهره پرستار است و برخی شبها تا صبح بیدار می ماند ،منصوره هم یک وکیل تمام عیار است و فرشته هم  کد بانویی که دست پختش شهره  همه فامیل است همه اینها زنانی  هستند که هر روز در خیابان ،کوچه و بازار  دیده می شوند و با شمایلی متفاوت اما جنسی یکسان روزگارشان را سپری می کنند.

باید از جنس خودشان باشی تا به خوبی بتوانی از آنان بنویسی و زندگی شان را روایت کنی .جمع های زنانه ، قهوه خوردن  بعد از ظهر ها  به همراه گپ و گفت های  صمیمی  که  موضوعش می تواند   شامل اشک ها و لبخند ها و سرنوشت های متفاوت  باشد را تنها  زنان به خوبی درک می کنند .

زن بودن  در زندگی نعمتی است که این جنس از آن بهره مند شدند  .هر چند برخی با این نظر که زنان موجودات ساده و بی آلایشی هستند مخالف باشند اما مطمئن باشید جهان بدون زنان دایره تاریک و سیاهی بود که بی شک حیات  در آن امری نا ممکن  می نمود  و حالا با وجود این فرشتگان آرامش رویایی وزندگی  به این کره خاکی رو نموده است.

زن این موجود دو حرف نقش مهمی در زندگی نوع بشر ایفاکرده است و با نقش آفرینی های متفاوت توانسته تاثیری بس شگرف را در روند تکامل جوامع بشری بازی کند .زنان در طول تاریخ سبب ساز جنگ و صلح ها بوده اند و همیشه نقش پر رنگ آنان بر دیوار بلند تاریخ  حک شده است و نمی توان به راحتی این موجود مقدس را در سایه مرد سالارانه گم کرد.

نقش زنان در تحکیم خانواده به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی امری غیر قابل انکار است.زنان در نقش های همسر،مادر  و خواهر می توانند در روند شکل گیری جامعه پذیری مردان و رشد آنان در روند حیات بشری بسیار پر اهمیت ظاهر شوند.

نقش زنان در همه امور اجتماعی آنقدر واضح  است که نمی توان آن را در اقتصاد ،سیاست و اجتماع  گنگ نشان داد و خاموش کرد .زنان در روند توسعه کشورها و تربیت نیروی انسانی ،نحوه تربیت و اشاعه اخلاق نقش ارزنده ای دارند .علاوه بر مفهوم فراگیر نقش های زنانه، گذری بر  روند سبک زندگی این قشر در مازندران نیز نیازمند نگاهی بس کوتاه در این مقال است . زنان مازندرانی در گذشته  به دلیل ماهیت کشاورزی این استان و شاید هنوز هم  به عنوان نیروی موثر در روند انجام  کارهای خانه و مزرعه محسوب می شدند  .زنان علاوه بر کار در مزرعه  وظیفه پرورش نسلی برای انجام کارها را نیز برعهده داشتند .از پختن نان و رفت و روب کردن خانه گرفته  تا  وجین کردن دوشادوش شوهر  از وظایف زنان مازندارنی بود.شاید حالا تصوری که از زن مازندرانی در ذهن ها متبادر باشد خیلی با تصویر زن پاک و بی آلایش پیراهن پوشی  که در شالیزار مشغول نشا است؛ تفاوت کرده باشد.تغییر در سبک زندگی و پوشش زنان مازندرانی روایت تازه ای از نوع نگاه آنان به زندگی است و دریچه ای که زنان مازندرانی برای نگریستن به جهان پیرامون خود  باز کرده اند با نسل های دهه  های گذشته تفاوت فاحشی داشته است .

زنان مازندرانی با احترام به گذشته پر افتخار مادربزرگ هایشان  نه می خواهند  همچون آنان  باشند و نه می خواهند مثل مادرانشان زندگی کنند آنان به خوبی به حقوق خود آگاهند و دوست دارند هویت تازه ای برای خود داشته باشند .هویت تازه ای که  نقش زن را  در زندگی  غیر قابل انکار ساخته است .زنان امروز مازندرانی می توانند مدیران خوبی در خانه باشند و در عین حال هم می توانند در اجتماع به نحو بسیار شایسته ای حضور یابند  و مردان خود را با ترسیم نقش زیبایی از پرتره زندگی  به زیستن  در روزگاری بهتر امیدوار سازند.نقش پر رنگ زنان هیچ گاه در مقابل نقش مهم مردان قرار نگرفته و نخواهد گرفت بلکه آگاهی زنان نسبت به نحوه زندگی بهتر می تواند درک مناسب تری از یک زندگی موفق و بی تلاطم برای زیستن در جهانی زیباتر  داشته باشد.پایان سخن باید گفت توجه به نقش و اثر گذاری زنان بر رشد هر جامعه ای می تواند نقشه راهی روشن برای رسیدن به فرداهای بهتر باشد .17اسفند ماه روز جهانی زن بر تمامی زنان ایرانی گرامی باد .


درآمد هدفمندی یارانه‌ها برای سال آینده 48 هزار میلیارد تومان تعیین شد


خبرگزاری فارس: درآمد هدفمندی یارانه‌ها برای سال آینده 48 هزار میلیارد تومان تعیین شد

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت شامگاهی امشب (شنبه) پارلمان و در ادامه رسیدگی به جرئیات لایحه بودجه سال 1396 کل‌کشور، تبصره 14 ماده واحده این لایحه را پس از بحث و بررسی به تصویب رساندند.

به موجب مصوبه مجلس، در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها مصوب 15 دی‌ماه 1388 به دولت اجازه دادند در سال 1396 از محل درآمدهای حاصل از اصلاح قیمت کالاها و خدمات موضوع قانون مذکور تا مبلغ چهارصد و هشتاد هزار میلیارد (480.000.000.000.000) ریال و ردیف‌های یارانه‌ای این قانون اقدام نماید.

وکلای ملت با 136 رأی موافق، 47 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از 195 نماینده حاضر در صحن علنی، بخش درآمدی این تبصره را به تصویب رساندند.

دارندگان سهام عدالت سود می‌گیرند


با تصویب شورای عالی اجرای اصل ۴۴، سازمان خصوصی‌سازی مکلف شد تا زمان آزادسازی سهام عدالت، سود این سهام را از شرکتهای سرمایه‌پذیر وصول و متناسب با میزان سهام قابل تخصیص به هر فرد نسبت به پرداخت سود به مشمولین اقدام کند.
تصویر دارندگان سهام عدالت سود می‌گیرند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، جلسه شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی عصر دیروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

اسحاق جهانگیری در این جلسه با بیان اینکه سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ارتباط زیادی با سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی دارد، گفت: سیاست های کلی اصل 44 جزو مهمترین سیاست های کمک کننده به اقتصاد مقاومتی است و وزارت امور اقتصادی و دارایی باید به عنوان متولی اصلی، برای اجرای این سیاستها بیش از پیش تلاش کند.

معاون اول رییس جمهور با ابراز تاسف از اینکه سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی آن طور که باید در کشور اجرا نشده است، تصریح کرد: زمانی که این سیاست ها از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شد، انتظار می‌رفت که تحولی جدی در اقتصاد کشور ایجاد شود اما متاسفانه تا کنون نحوة اجرای این سیاستها رضایت بخش نبوده است.

وی همچنین بر ضرورت آسیب شناسی دقیق برای شناسایی نواقص و ایرادات پیش روی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی تاکید کرد و اظهار داشت: وزارت امور اقتصادی و دارایی باید به عنوان دبیر شواری عالی اجرای این سیاستها، جلساتی را با صاحب نظران و کارشناسان برگزار و این موضوع را آسیب شناسی کنند.

وی ادامه داد: باید مشکلاتی پیش روی خصوصی سازی، توانمندسازی بخش خصوصی و موانع ورود بخش خصوصی به اقتصاد شناسایی و مشخص شود که چه مقررات و قوانینی باید اصلاح شود تا سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی به نحو مطلوب در کشور اجرا شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین بر ضرورت سرعت بخشیدن به روند واگذاریها در جهت تداوم رونق بخش تولید تاکید کرد و گفت: هیات واگذاری برای نحوه واگذاری بنگاهها اختیار کامل دارد و شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل 44 نیز از اقدامات این هیات حمایت خواهد کرد.

جهانگیری با اشاره به موضوع سهام عدالت و ضرورت ساماندهی طرح توزیع آن، اظهار داشت: طرح سهام عدالت طرحی است که از ابتدا برای بهره‌مند شدن مردم مطرح شد و انتظار داریم با ساماندهی و برنامه‌ریزی صورت گرفته در جهت آزادسازی سهام عدالت شاهد بهره‎مندی مردم از این سهام باشیم.

بر اساس این گزارش؛ در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رییس کل دیوان محاسبات، رییس سازمان بازرسی کل کشور، رییس سازمان خصوصی‌سازی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و رییس اتاق بازرگانی ایران نیز حضور داشتند، اصلاحات پیشنهادی مرتبط با آیین نامة شیوه‌های قیمت گذاری بنگاهها و نحوة اعمال شیوه‌های مذکور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پس از مرور پیش نویس تصویب‌نامة کمیسیون تخصصی، تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

همچنین بررسی و اتخاذ تصمیم نسبت به موضوعات پیشنهادی سازمان خصوصی‌سازی پیرامون ساماندهی طرح توزیع سهام عدالت نیز از دیگر مواردی بود که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت و سازمان خصوصی سازی مکلف شد تا زمان آزادسازی سهام عدالت، سود سهام مربوط به طرح توزیع سهام عدالت را از شرکتهای سرمایه پذیر وصول و متناسب با میزان سهام قابل تخصیص به هر فرد نسبت به پرداخت سود به مشمولین طرح یادشده اقدام نماید.

در این نشست رییس مرکز ملی رقابت و رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز گزارشی از اقدامات مرتبط با ماده 6 قانون اجرای سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی ارائه کردند.

گفتگوی اختصاصی وارش با نویسنده کتاب سرچشمه انقلاب اسلامی در سال 57:


شاهد عینی 57

سکینه نوری تیرتاشی

« جمعی از جوانان بهشهر  در اعتراض به رژیم پهلوی عصر چهاردهم خرداد 57  در چهارراه پهلوی  تجمع و با شعار  به سمت مشروب فروشی ،بانک ملی ،کلوب بیلیارد سینما کاپری حرکت کردند و درمسیر با شکستن  شیشه این مراکز اولین تظاهرات خود را بر ضد رژیم پهلوی آغاز کردند و متفرق شدند».علیرضا فخاریان اینها را گفت و با نگاه به روبرو تصویر این صحنه ها را در ذهنش  با افتخار نقاشی کرد .

 

علیرضا فخاریان 57 ساله است و 33 سال از عمرش را  در سپاه پاسداران  به عنوان مسئول روابط عمومی و معاونت فرهنگی و پرورشی خدمت کرد. او در رشته  مدیریت فرهنگی تحصیل کرده و تاکنون چهار کتاب را به رشته تحریر در آورده است. کتاب سرچشمه انقلاب اسلامی در سال 57 یکی از آنهاست  که روز شماری از حوادث و مبارزات مردم بهشهر  را همراه با تصاویر تاریخی دربرگرفته و در  100 صفحه  و سه هزار نسخه منتشر شده است .

 به بهانه سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران  ودر سرمای زمستانی که هنوز در قهر با خورشید نور افزا به سر می برد به دیدارش رفتم و  بخشی از خاطرات شنیدنی اش را روی کاغذ نقش انداختم  تا برگی از تاریخ مبارزاتی مردم بهشهر را برای شما خوانندگان ورچین کرده باشم .

 

 

*از نوجوانی می نوشتم

 

از دوران نوجوانی نوشته هایی را از  اتفاقات سال 57  تهیه می کردم اما بعد از گذشت سالها آن نوشته ها را  به همراه   یادداشت های  زین العابدین آقاجانی که از  کارگران کارخانه چیت سازی بهشهر به شمار می رفت  ؛ جمع آوری  کردم وکتابی را با نام سرچشمه انقلاب  اسلامی در سال 57 تحت عنوان روزشماری از تاریخ  14 خرداد 57 تا پیروزی انقلاب اسلامی نوشتم  .آنچه به من انگیزه انجام این کار را می داد نوشتن در مورد  حوادث و رویدادهای تاریخی مردم شهرستان بهشهر بود.سعی کردم حوادث را آنگونه که خودم شاهدش  بودم بنویسم و فضای حاکم بر آن زمان  را در نوشته هایم منعکس کنم.

 

*توسط ساواک دستگیر شدم

وقتی  انقلاب شد 17 ساله بودم اما کارهای مبارزاتی ام  را از سن  14 سالگی  شروع کردم و 15 سالم بود که توسط ساواک بازداشت شدم .در  مدرسه معلمی داشتم به نام آقای فیروزجائیان ،از بچه های مذهبی و حزب اللهی و  اهل بابل بود .شبانه به منزلش می رفتیم و پای صحبت هایش می نشستیم  یکی از آن شبها جلسه لو رفت . ماموران راننده ماشینی که ما را به خانه می رساند  را  دستگیر  و بازجویی کردند کتاب درسی ام در ماشین جا مانده بود  ومن  از آن طریق بازداشت و  با وساطت یکی از آشنایان آزاد شدم اما در زمان دانش آموزی ده روز باید به کلانتری رفته  و حضور می زدم.

 

*فعالیت در راه دین و مسجد ایرادی نداشت

خانواده مذهبی داشتم آنها می دانستند  فعالیتی که در راه دین و مسجد است ایرادی ندارد به همین خاطر در برنامه های آن زمان شرکت می کردم و کسی مانع من نمی شد.

 

*بهشهر از شهرهای پیشگام بود

 

 همانگونه که در کتاب آوردم در بهشهر سخنرانی های زیادی برگزار می شد . این شهرستان با داشتن حوزه های علمیه و روحانیون و علمای برجسته همچون آیت ا...کوهستانی ،آیت ا... ایازی و روحانیون و ائمه جماعت فعال مساجد ، دوران مبارزاتی خود را خیلی زودتر از سال 57 آغاز کرد .شهید هاشمی نژاد که شاگرد آیت ا... کوهستانی بود سخنرانی هایی را در شهر انجام می داد و فعالیت های ضد رژیم  در شهرستان از سال 41 کم کم شکل گرفت  تا به پیروزی انقلاب در 22 بهمن منجر شد.

*اعتصاب کارگران چیت سازی

آن سالها همزمان با اعتصاب کارگران در بخش های زیادی از کشور  کارگران کارخانه چیت سازی که کارخانه بزرگی در بهشهر بود و تعدادشان به دو هزار نفر می رسید  ؛ اعتصاب کرده و شهر در وضعیت فوق العاده ای به سر می برد تا اینکه  با جدی تر شدن مبارزات و کشانده شدن اعتراضات  به خیابانهای شهر  تظاهرات از مسجد ملاصفر علی آغاز می شد  و در جاده اصلی شهر به سمت چهارراه گرگان و باغ شاه (پارک ملت فعلی) ادامه می یافت . بعد ها هم مسیر تظاهرات از  مسجد جامع شهر  شروع می شد  و از خیابان پهلوی (امام (ره) فعلی ) به سمت خیابان هنر  به راه می افتاد .

*حمله به مجسمه رضا شاه

از جمله رویدادهایی که در بهشهر  اتفاق افتاد روز چهاردهم آبان ماه 57  بود که دانشجویان معترض در قالب تظاهرات به کارخانه چیت سازی که آن زمان بهائیان در آن نفوذ زیادی داشتند   رفته و   به مجسمه  رضا شاه که روی سکویی نصب شده بود حمله کردند .آنان شیشه ها را شکستند و وارد حیاط کارخانه شدند  اما این اعتراض با مداخله  نیروهای نظامی  پایان یافت .

 

*انبار قندو شکر را آتش زدند

 در زمان مبارزات اتفاق های زیادی می افتاد تا در روند مبارزات ضد رژیم خلل وارد  شده  و مردم دلسرد شوند به  همین خاطر  ماموران انبار قند وشکر را که روبروی کارخانه بهپاک بود آتش زده بودند تا در شهر کمبود مواد خوراکی ایجاد کنند و شبانه به مغازه حزب اللهی های شهر دستبرد می زدند .دستبردها به حدی بود که مردم  در خیابان ها  و محله ها نگهبانی می دادند.شرایط سختی بود.

 

*مسجد محل فعالیت حزب اللهی ها

   در آن زمان که ما دانش آموز بودیم اقای بنی کاظمی یکی از مبارزان  بود او  سلمانی داشت و کتابهای انقلابی  را در مغازه اش پخش می کرد  . بنی کاظمی انجمنی در مسجد نصیر خان (امام حسین (ع) فعلی ) تشکیل داده بود که ما در آن حاضر می شدیم.با شکل گرفتن مبارزات به صورت جدی تر نوارها ،اعلامیه ها و رساله امام  را در سطح شهر پخش می کردیم. محل فعالیت ما مساجد بود در بهشهر مساجدی همچون مسجد قنبر (امام رضا (ع) فعلی ) ،مسجد نصیر خان (امام حسین (ع) فعلی ) مسجد مهدیه، مسجد گرجی پایین از جمله مساجدی بودند  که فعالیت هایی بر ضد رژیم در آن انجام می شد .

 

*مخالفت با فسادو فحشا

خاطرات زیادی از آن دوران دارم که به خوبی در خاطرم مانده اند  .قبل از انقلاب  خیابان پهلوی پر بود از ماشین هایی که زنان بدون حجاب در آن بودند و آمریکایی هایی که در مرکز مخابرات و صفی آباد به عنوان مستشار حضور داشتند و بهایی ها که کارخانه چیت سازی بهشهر را در اختیار گرفته بودند .مراکزی که ما با آنان به مخالفت می پرداختیم  و به شیشه هایش سنگ می زدیم ؛ مشروب فروشی های خیابان پهلوی (خیابان امام (ره) فعلی ) بانک ملی  ،کلوب های شبانه ،سینما کاپری (بهمن فعلی ) ،سینما شهناز (هجرت ) و سازمان زنان (ساختمان سپاه پاسداران فعلی ) بودند .ما با فسادو فحشا مخالف بودیم آن زمان نمی شد حرفی زد  و از کسی انتقاد کرد .اگر انتقادی می کردی می گرفتند و دیگر اثری از فرد پیدا نمی شد. رژیم از امنیت بالایی بر خوردار بود  به راحتی  انگ سیاسی می زدند و رژیم دستگیر می کردو پدر آدم را در می آورد.

 

*شهربانی با مردم همراه شد

دی ماه سال 57 بود که دیگر شهر بانی در بهشهر جلوی تظاهرات مردم را نمی گرفت و با آنان همراه شده بود .

 

*ده نفر در زمان مبارزات انقلابی شهید شدند

بهشهر از جمله شهرهایی است که در دوران مبارزاتی شهید تقدیم انقلاب کرده بود و این شهدا در شهرهای مختلف هم به مبارزه علیه رژیم  مشغول بودند و به شهادت رسیدند .

 

*وقتی انقلاب پیروز شد

 

انقلاب که در 22 بهمن 57 پیروز شد فعالیت های  من  تمام نشد  و همواره در راه اعتلای ارزشهای  این انقلاب در تلاش بودم و هرگز از این کار پشیمان نشدم و اگر روزی به دوران جوانی ام برگردم دوباره همان فعالیت ها را انجام خواهم داد.

 

 

* سخن آخر:

 مردم بهشهر همراه با کار انقلابی که انجام می دادند کمک های شایانی در راه پشتیانی از حرکت های انقلابی  در شهرهای دیگر کشور بعمل می آوردند و این خصوصیت بسیار خوب مردم این شهرستان در زمان مبارزات انقلابی بود که همواره همراه با مردم دیگر نقاط کشور و دوشادوش آنان  بودند  تا زمانی که  انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.

 

 پایان سخن باید گفت کتابهای زیادی در  رابطه با  انقلاب اسلامی ایران و حوادث و اتفاقات پیرامونی آن نوشته شده است اما آنچه کتاب سرچشمه انقلاب اسلامی در سال 57  را از آنان متمایز می سازد  روند یادآوری رویدادهایی  است که در منطقه کوچک چغرافیایی  شهرستان بهشهر به وقوع پیوسته و همچون قطره ای به دریای انقلاب اسلامی متصل شده است .

 http://www.vareshdaily.ir/Default.aspx?NPN_Id=679&pageno=4